Fri startplats i Vikingarundan, värde 500 kr!

Tag del av Upsala CKs fina erbjudande, till dig med hjärta för cykelsporten! Vill du medverka i arrangemanget av Världens äldsta cykeltävling och Sveriges enda etapplopp för damer världselit? 

 

Förberedelserna pågår nu inför proffstävlingarna på cykel i Uppsala 8-12 maj. Du har möjlighet att medverka i arrangemanget av proffstävlingar i världsklass!

 

Vi erbjuder dig kostnadsfri startplats i ett av Sveriges äldsta motionslopp, Vikingarundan! Ett trevligt lopp med start och mål i anrika Gamla Uppsala. Värde 500 kronor! Datum 25 augusti. För att ta del av detta fina erbjudande deltar du som funktionär i arrangemanget av Uppsala Cycling Race Week vid minst 1 tillfälle. Tävlingarna pågår 8-12 maj, kvällstävlingar vardagarna onsdag-fredag 8-10 maj. Vi hittar ett uppdrag som passar just dig!

 

Anmäl ditt intresse genom att anmäla dig till Vikingarundan 25 augusti, klicka här. Ange i anmälningsformuläret att du vill cykla i gruppen ”Funktionär”. Har du några frågor mailar du johan.tornhage@upsalack.se eller ring på telefon 070-618 26 70, skriv gärna ett sms om vi inte svarar, så kontaktar vi dig inom kort. Vi arrangerar även en trevlig funktionärsträff den 25 april.

 

Du har även möjlighet att lyssna till Silver-Emma Johansson den 6 maj. Vi inleder träffen med ett uppsnack inför årets proffstävlingar 8-12 maj. Lyssna på Emmas berättelse om en fantastisk karriär som cyklist, en av Sveriges främsta genom alla tider. Helt utan kostnad! Silver-Emma Johansson finns även på plats hela proffsveckan som expertkommentator.

Anmäl dig här till föreläsningen med Emma Johansson nedan.

Tid: 6 maj kl 18.00-20.00

Plats: Uppsala Bilgalleri, Kungsgatan 68 Uppsala