Information om Uppsala Cycling Race Week med anledning av Corona pandemin

Upsala CK arbetar mycket aktivt med ett alternativt genomförande av 112:e upplagan av världens äldsta cykeltävling. Idag, 2 april, kan vi meddela att Scandinavian Race samt Tour of Uppsala inte kommer att genomföras som planerat den 6-10 maj. Vi återkommer inom de närmsta dagarna med ytterligare information om årets tävlingar. Vi har alltjämt gott hopp om att genomföra årets tävlingar senare under säsongen.

Updated information regarding Uppsala Cycling Race Week due to the Corono pandemic situaiton in Sweden. Upsala CK is working very actively with an alternative plan of the 112th edition of the world’s oldest bicycle competition and also Tour of Uppsala. Today we can announce that Scandinavian Race and Tour of Uppsala not will be conducted May 6-10. We will post further information about this year’s race in Uppsala within the next few days. We have still have good hope of arrangeing the 112th edition of Skandisloppet, the world oldest cycling competition during this season. Stay tuned for more information!