Tour of Uppsala och Scandinavian Race tillbaka 2022

På grund av de restriktioner som ännu gäller är det inte praktiskt genomförbart att arrangera Tour of Uppsala och Scandinavian Race 2021 som planerat. Tyvärr medger inte restriktionerna och lokala tillståndsmyndigheter arrangemang som klassas som offentlig tillställning på allmän väg.

Intresset för Tour of Uppsala och Scandinavian Race har varit rekordstort under våren 2021 med totalt cirka 40 internationella lag som visat intresse att komma till Uppsala. Vi blickar därmed fram mot 2022 med tillförsikt och önskar internationella och svenska elitcyklister till Uppsala kommande år.

Upsala CK arrangerar som planerat Skandisloppet Linje-SM på Svenska Cykelförbundets uppdrag vid Tierp Arena 12-13 resp 19-20 juni. Arrangemanget genomförs utan publik på inhägnat område. För mer information om Linje-SM, klicka här