Världsklass Uppsala stödjer Cykel-SM 2022

Världsklass Uppsala har beslutat att bevilja medel till Upsala Cykelklubb i samband med arrangemanget av Cykel-SM 2022.

– Med stödet från Världsklass ges vi som arrangör möjlighet att lyfta fram och ytterligare marknadsföra
Sveriges främsta cykelstad utifrån ett idrottsligt perspektiv. Upsala Cykelklubb är stolta och glada över vårt
fina samarbete med Världsklass Uppsala samt även Destination Uppsala och Uppsala kommun.

-För tredje året i följd genomför vi Svenska Mästerskap på cykel och markerar återigen Uppsala på cykelkartan och välkomnar hela Cykelsverige till tävlingar i världsklass, säger Johan Törnhage, Upsala cykelklubb.

Bakom Världsklass Uppsala finns ett antal ledande organisationer och företag som ser stadens otroliga potential. Världsklass Uppsala strävar mot att stärka Uppsalas varumärke och attraktionskraft genom att dela ut ekonomiska bidrag och stöd till lovande projekt som sätter staden på kartan och gör skillnad i samhället.